Тренінги з приготування чаю для всіх.

Тренінги з приготування чаю для всіх.

При приготуванні чаю необхідно дотримуватися кількох основних правил:

    Завжди використовуйте свіжу воду.
    Дотримуйтеся вимог рекомендований час настоювання і температуру води (див. нижче).
    Не поспішайте, і ви створите ідеальний напій.

В цілому, чим менше час настоювання, тим менш міцним виходить чай, чим більше час настоювання, тим інтенсивніше аромат і насиченість.

Чорний чай.
Традиційно, чорний чай - один з найпопулярніших видів чаю. Після ферментації чайне листя набуває кольору від мідно-коричневого до чорного.
Він, як правило, має більш виражений смак, ніж зелений чай.
Рекомендації до заварювання:
1 г чаю на 100 мл води, час настоювання - 3-5 хвилин при температурі близько 95-100 ° С.

Зелений чай.
Зелений чай відрізняється різноманітною формою листя, яскравими зеленими відтінками і вишуканим освіжаючим смаком.
Він піддається лише мінімальній обробці, завдяки чому зберігає максимально натуральний смак.
Зародившись у Китаї, зелений чай глибоко вкорінився в багатьох культурах і традиціях Азії.
Рекомендації до заварювання:
1 г чаю на 100 мл води, час настоювання - 2-3 хвилини при температурі близько 75-85 ° С.

Улун
Улун - традиційний китайський чай з унікальним процесом виробництва.
Він особливо популярний у цінителів чаю в Південному Китаї, які дотримуються ритуал приготування провінції Фуцзянь, відомий як чайна церемонія Гунфу.
Рекомендації до заварювання:
1 г чаю на 100 мл води, час настоювання -3-4 хвилини при температурі близько 75-80 ° С.

Фруктовий чай.
Рясна кількість соковитих шматочків фруктів в поєднанні з барвистими пелюстками і травами.
Рекомендації до заварювання:
1-2 г чаю на 100 мл води, час настоювання - 5-10 хвилин при температурі 100 ° С.

Трав'яний чай.
Процес приготування трав'яного чаю в Австрії має багаторічну історію.
Рекомендації до заварювання:
1-2 г чаю на 100 мл води, час настоювання - 5-10 хвилин при температурі 100 ° С.

Ройбуш.
Ройбуш - це невеликий кущ, що росте виключно в кедрових горах Південної Африки.
Краса африканської природи в повній мірі проявляється в голчастому листі ройбушу.
Після ферментації листя популярного ройбушу набувають помаранчово-коричневий колір і сухість.
Для створення особливого смаку експерти створили неферментований ройбуш, відомий як «зелений ройбуш».
Ройбуш корисний для травлення і не містить кофеїну.
Рекомендації до заварювання:
1-2 г чаю на 100 мл води, час настоювання - 5-10 хвилин при температурі 100 ° С.

Насолодіться ідеальною чашкою чаю!

Коментарів